Nyerj most
a Dettollal!

Itt a lehetőség, hogy a Dettollal fantasztikus ajándékokat nyerj családodnak a legkisebbtől a legnagyobbakig!
A pihe-puha Dettol plüssnyuszi remek játszótársa lehet gyerkőcödnek, a Dettol higiéniai ajándékcsomag otthonod minden szegletére kínál egy takarítási megoldást, míg a Philips Series 8000 vezetéknélküli nyeles porszívó gondoskodik a lakás makulátlan tisztaságáról, így a családi mókának semmi sem állhatja útját!

Promóció időtartama:
2022. 05. 11. - 05. 24.

A képek csak illusztrációk.

Napi nyeremény ****
napi 10 db Dettol
plüssnyuszi

Heti nyeremény
heti 2x Dettol
higiénia ajándékcsomag ***

Főnyeremény
1 db Philips Series 8000
vezetéknélküli nyeles porszívó **

Játék menete

Vásárolj

a promócióban résztvevő Dettol terméket*
05. 11. - 05. 24. között a Tesco üzletekben vagy Tesco webshopon!

Regisztrálj

a regisztráció menüpontban!

Töltsd fel

a blokkon található AP kódot!

Nyerd meg

értékes napi, heti vagy főnyereményünket!

A vásárlást igazoló blokkod 2022. 06. 24-ig őrizd meg, mert ha te vagy a szerencsés nyertes a játék szervezői bekérhetik.

Résztvevő termékek

A termékek részletes leírásáért kattints a termék képére!

Nyeremények

Napi nyeremény ****
napi 10 db Dettol plüssnyuszi

Főnyeremény **
1 db Philips Series 8000 vezetéknélküli nyeles porszívó

Heti nyeremény ***
heti 2x Dettol higiénia ajándékcsomag

A képek csak illusztrációk. A promócióban minden Dettol felülettisztító spray, törlőkendő, illetve minden Dettol kemény szappan, folyékony szappan és utántöltő szappan szerepel. A Dettol felülettisztító sprayk és törlőkendők biocidok. Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót! Yeasticid. A Dettol szappanok, folyékony szappanok és utántöltő szappanok kozmetikumok. A promóció érvényes a megjelölt Tesco üzletekben és a Tesco webshopban. **A fődíj tartalma egy Philips Series 8000 vezetéknélküli nyeles porszívó. *** A heti Dettol higiéniai ajándékcsomag tartalma: 1 db Dettol Power & Fresh Antibakteriális Felülettisztító Spray Frissítő Citrom és Lime Illattal 500ml, 1 db Dettol Antibakteriális Felülettisztító Törlőkendő 36db, 1 db Dettol Power & Fresh Antibakteriális Felülettisztító Törlőkendő Frissítő Zöld Alma Illattal 36db, 1 db Dettol Antibakteriális Felülettisztító Spray Original 500ml, 1 db Dettol Folyékony Szappan Utántöltő Értintés Nélküli Kézmosó Készülékhez - Aloe Vera 250ml, 1 db Dettol Folyékony Szappan Pumpás Adagolóval – Sensitive 250ml . ****Minden nap 10 db Dettol plüssfigurát sorsolunk ki azon vásárlóink között, akik a vásárlást igazoló kódot a www.dettoljatek.hu weboldalra feltöltik. A nyeremények összértéke: 900.000 Ft. Forgalmazza: Reckitt Benckiser Kft. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146., Tel.: + 36-1-250-8399; [email protected], www.dettol.hu

Nyertesek

Kapcsolat

Megosztás

Köszönjük, ha megosztod!